avatar

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА в ОУ "Светлина" с.Тополица

Постингът на Стефанов ми даде повод, да Ви поканя на една виртуална разходка в ОУ "Светлина" с. Тополица, общ. Айтос, обл. Бургас. Както вече сте разбрали от коментара ми там, нашето училище е на 4-то място от 100-те училищни сайта, победители в конкурса "Моето училище в Интернет - прозорец към Европа" организиран от ЦРЧР. Тези 100 училища ще бъдат включени в специален англоезичен каталог, който ще бъде разпространен във всички европейски страни и ще е своеобразна реклама на БЪЛГАРСКОТО образование. Участието в този каталог ще е предпоставка за установяване на контакти с училища от цяла Европа и за включване в редица международни проекти, финансирани от Европейската комисия по линия на програма „Коменски” и на дейност eTwinning.

 

   Радостта ни е голяма имайки предвид, че измежду петте учебни заведения (които ще получат и специална награда) от градове като София, Пловдив, Сливен и Бургас се "мъдри" нашето малко, селско училище със 125-годишни традиции.

 

   Предлагам да се потопите в училищната атмосфера с помощта на 360-градусови снимки. Като за начало, запознайте се с нашия колектив поименно, като предвижвате мишката през хората (ще ви изписва имената).

 

  А ето Ви цялата ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА, която е най-новата страница в сайта ни.

 

P.S. С помощта на мишката или навигационното меню можете да въртите снимките във всички посоки. Приятно разглеждане!