Дезинформация и манипулация от сайта на МОН

Днес в сайта на Министерството на образованието и науката пресните новини са две:

   1. Българският учител в обединена Европа

Национална научно-практическа конференция „Българският учител в обединена Европа” ще се проведе в Казанлък, 26 – 28 юни 2007 г. Във форума ще вземат участие учители, възпитатели в детски градини, ученици, експерти от регионалните инспектори по образование.  

    2. На 28 юни, четвъртък, в Министерството на образованието и науката ще се проведе заседание на Отрасловия съвет за тристранно сътрудничество на синдикатите и работодателските организации /15.00 часа, залата на 5-и етаж/ 

Понеже от пресцентъра на министерството нямат навик да слагат датата на публикацията, ще ви кажа аз кога са ги публикували, а вие трябва да ми повярвате. Първата е публикувана на 25 юни, т.е. ден преди откриването на ... "конференцията", чиято цел е по-скоро "Да преброим своите хора преди битката". Втората на 26 юни, т.е. два дни преди събитието - този път са подранили много.

Старата чекистка хватка е "Давай съобщенията за важните събития възможно най-късно. Така никой друг освен нашите хора не ще могат да участват, камо ли да се подготвят."

_______________________________

Други материали по темата

- За манипулациите в българското образование на Sibila