avatar

Образователна конференция Енвижън

Здравейте, приятели!

Имам удоволствието да ви поканя за трета поредна година на едно от най-значимите образователни събития, което се провежда под надслов „Иновативни решения за интегриране на информационните технологии в българското образование“. Конференцията ще се състои на 10 септември 2013 г. в Аулата на Софийски университет „Св. Климент Охридски” от 9:30 до 16:00 часа и се организира от Нимеро и Факултета по начална и предучилищна педагогика към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ с любезната подкрепа на Майкрософт България и Джъмпидо .

След успехите от предишните години, екипът ни взе решение отново да събере на едно място най-активните учители, директори и учени от страната. На конференцията ще бъдат представени изводи за влиянието на технологиите върху обучението, добри практики при участие в програма „УСПЕХ“, презентация на български образователен проект Джъмпидо, опит от учители и лидери в световното образование и много други приятни изненади. 

Ще отделим време и на новата, още по-добра версия на „Енвижън“, който вече се използва в над 200 училища в България, САЩ, Испания, Кипър и Чехия. Ще можете да видите и да дадете обратна връзка за редица функционални, методологични и визуални подобрения, които разработихме.

С цел улесняване на организацията, искам да Ви помоля да потвърдите присъствието си, като се регистрирате тук http://nimero.com/conference2013/register.

Очакваме ви!