Фантомът на операта

Ако сте почитатели на Андрю Лойд Уебър, ви препоръчвам да си свалите Фантомът на операта и да го гледате. Така и не разбрах кога е излязла тази екранизация с Миранда Ричардсън и как така не са разбумтели с реклами навсякъде, може пък и аз да съм пропуснала, де да знам, но съм очарована и сега го гледам.

Всички песни са ми любими от този мюзикъл. За съжаление разбрах, че не се очертава в скоро време да се изпълнява в България, защото са му много скъпи декорите. Една моя приятелка, докато беше на стаж през лятото в щатите, беше ходила  да я гледа и беше повече от възхитена, да се надяваме, че и на нас ще ни се усмихне това щастие някой ден Smile

На най-известното парче от мюзикъла има доста кавъри, един от които е и на моята любима група - Найтуиш с едноименното заглавие Фантомът на операта.

Тъй...след като се разпалих и ви обясних на две на три "иксайтмънта" си тази вечер, ви оставям да обмислите предложението, а аз се връщам към Кристин и Раул и тайнствения мъж с маската...Wink Цун и хубава нощ!