Последни новини по организацията на срещата

 Уважаеми колеги, вчера след админско съвещание се уточнихме за следните подробности:

1. Молим всички колеги, които ще присъстват на срещата да си подготвят бадж, на който да са отразени името им и училището или детското заведение, което представят, както и ако желаят, ника, с който сапознати в блога;

2. С цел улесняване на безпроблемното стигане на колегите от другите наслени места до училището в интервала от 9.45 до 10.00 часа на централна гара София въртре вчакалнята под таблото с разписанието ще ги посрещнат две колежки Дани Първанова и Радка Иванова.  Те ще носят табела с надпис "Среща" и това ще ви ориентира. Групата трябва да тръгне заедно от Централна гара към 137 СОУ точно в 10.00, ето защо ви молим да бъдете изключително точни и да не закъснявате;

3. Колегите, които идват от София, нека предвидят идването си малко по-рано от 11.00 часа, зада могат домакините да отбележат присъстващите и да ги ориентират към залата и организацията на срещата. Ще бъдем над 100 човека, ето защо е добре  да си осигурим поне 15 минути време за регистрация на пристигналите;

4. Молим всеки още с идването си да е подготвен да заяви в списък, който ще ви предложим едно от посочените менюта за вечерята - имаме ангажимент до обяд да подадем заявката в хотела, за да могат да я изпълнят. Поради големия брой хора няма да е възможно всеки да си поръчва индивидуално меню - менютата трябва да са подготвени предварително, а допълнително ще можете да си допоръчвате напитки и нещо по желание. Ето примерните менюта:

1-во меню:Салата зеле -3.00 лв, Пилешка кавърма - 3.80 лв., Палачинка с пълнеж по избор - 1.80, Хляб филийка - 0.15 лв / обща сума 8.75 лв.

2-ро меню: Шопска салата - 3.60 лв, кюфте и кебапче - 2.40,гарнитура поизбор/пържени картофи, задушени картофи, задушени зеленчуци, ориз със зеленчуци/ - 1.20 лв, филийка хляб - 0.15 лв, палачинка с пълнеж по избор - 1.80 лв. / обща сума - 9.15 лв

3-то меню: Овчарска салата - 4.80 лв, пържени картофи със сирене - 2.20 лв., филийка хляб - 0.15 лв., палачинка с пълнеж по избор - 1.80 лв. / обща сума - 8.95 лв.

Във времето на кафе-паузите и обяда всеки е свободен да закупи необходимото му от близките кафенета и заведения за бързо хранене. Все още се надяваме, че ще можем да организираме общо кафе, но засега нека всеки е подготвен за индивидуален вариант.

5. Настаняването в хотела за нощувка ще стане след 17.00 часа. Ето и линк, за да го разгледате - http://trafiem.hit.bg/page2.html . От училището до хотела групата за нощувка ще бъде придружавана от Галина Трифонова. Добре е всеки участник да надпише багажа си, който ще бъде съхраняван на едно място по време на срещата, за да няма объркване при потеглянето за настаняване.

  Колегите, които няма да нощуват в хотел,разполагат със свободно време от 17.30 до 19.30 часа. От 20.00 часа вресторанта на хотел "Трафи Ем" ще вечеряме и ще се веселим заедно, така че е добре до този час ненощуващите да са пристигнали в ресторанта, ако имат желание за това. До хотела се пътува с автобус №54, чиято спирка е точно до метростанция "Сливница", спирката, на която се слиза за 137-мо СОУ - с автобуса се пътува до спирка "Метро2" - хотелът е срещу Метро.Последният градски транспорт е към 22.30 часа, но от хотела поеха ангажимент да поръчват таксита за желаещите.

7. Откриването, закриването и общите сесии ще бъдат в една и съща зала за всички, разделянето ще е само за отделните секции по общности. Добре е да сме точни за влизане в сесиите, за да се избегне прекъсване на представящите се колеги, както и да се спазва времевия диапазон за всяко отделно представяне, за да не се нарушава графика на общите части.

8. Получените или носени от колегите постери, детски творби и презентации ще бъдат изложени на определено за това място в училището, като ще се постараем да снимаме и да качим всичко в блога, а презентациите, представящи колеги или учебни звена ще се излъчват по време на почивките.

   Надявам се, че информацията е изчерпателна. Ако има неясни моменти - питайте в коментар.