Мускулна треска

От почти седмица имам страхотна мускулна треска. Такава, каквато никога досега не ме е сполетявала. И не минава ... Но и аз не я оставям да мине, де ...
В събота, повече от 3 седмици след като си купих DVD-то с гимнастика на Синди Крауфорд "Оформи тялото си", най-накрая се наканих да изгимнастирам нещо от него.
http://www.24chasa.bg/cindy/Images/boxSet.gif
Важно е да уточня, че след ползотворните тренировки с пилатес, тае бо и едно друго DVD на Синди, до миналата събота не бях се занимавала сериозно със спорт повече от месец. Уверена, че за един месец не може чак толкова да съм загубила форма (все пак ходя поне по 3-4 км на ден), реших да подновя спортните си навици с тежката артилерия още от самото начало. Хрумна ми да "подгрея" един-два дни с пилатес за начинаещи, с клякания или поне с кратката 10-минутна серия от същото това DVD на Синди. Но къде ти! Какво сега ще се глезя с леки разгрявки - я дай да изпробвам как точно кака ви Синди си е изработила това страхотно телце.
http://www.24chasa.bg/cindy/Images/DVD1_01.jpghttp://www.24chasa.bg/cindy/Images/DVD1_02.jpghttp://www.24chasa.bg/cindy/Images/DVD1_04.jpg
И стана тя каквато стана. До неделя вечерта вече ме болеше всичко. Бедрени мускули, прасци, бицепси, трицепси, гръдни и коремни мускули. ВСИЧКО. Но аз не мирясах и целия неделен ден посветих на пролетно чистене у нас. Това обаче все още не ми беше достатъчно. Като предполагах, че мускулната треска, като всеки път, минава за 3-4 дни, каквото и да правиш, в сряда реших да изпробвам втората серия упражения от съшото това DVD. Тя се оказа горе-долу със същата степен на натоварване. На следващия ден мускулната треска си беше все там. Реших, че какво пък - ще постои, ще постои и ще си отиде. Затова вчера отново правих гимнастика, пак по Синди.
Е, днес не просто имам мускулна треска - наистина имам МУСКУЛНА ТРЕСКА. Особено на бедрените мускули. Дори се мазах с Бен Гей. Сядането на столове и други подобни пособия за седене и слизането по стълби е най-тежко. Вярно, че усещам и походката си някак странно роботизирана, но дано се заблуждавам и това да е само мое вътрешно усещане.
Така става, когато повече от месец не си спортувал и изведнъж "нагазишв дълбоките води", повтарям си честичко тия дни. Усопкоявам се с това, че щом ме боли на най-важните места, значи гимнастиката действа точно там, където трябва. И нямам намерение да спра с тренировките, защото от тях се чувствам много добре ... като изключим мускулната треска, разбира се. Но би трябвало да мине скоро.
Нали? ...