ПИСНА МИ ОТ КАЗИОННИ БОКЛУЦИ.... ОТИВАМ СИ ОТ БГЛОГ.....ДОКАТО НЕ СЕ МАХНАТ БОКЛУЦИТЕ

   Пиша този пост съвсем набързо... Не защото нямам време, а защото искам да си отида по-бързо...

   От известно време в блога се подвизават лицата /по-точно задниците/ chopar & vorfax. Тези люде /полът им не знам и затова ще употребявам по-универсални определения за тях/ направиха така, че БГлог съвсем да заприлича на тъп БГ ежедневник, издържан само от подаянията на някоя политическа, икономическа или /и/ бандитска групировка.

   Два Мои поста пропадат от заглавна...по незнайни за Мен причини. Шопарът ме определя като нацист, а другото мекере ми праща извинителни ЛС, че видите ли, трябвало да ми премести поста в личния блог...На всичкото отгоре, шопарчето ме вкарва в някакви истории за трима нацисти, бой по нощите и асеновградски екшън....еба.и... Това са си негови психични проблеми, обаче явно някой от админите му се връзва на глупостите, та ми махат постовете....

    Проблем за Мен няма. Обаче - Момчето си отива. Аз не съм дошъл в БГлог, защото някой ме е молил. Дошъл съм, защото ми харесва. Понеже вече не ми харесва- отивам си! Печалното е друго - че всички тук се правят на много свободни, а не позволяват на другите да са такива... Добре - Белефф има такива и такива разбирания - който ги приема- приема, който не - не. Това е то свободата, санчовци... Не е свобода някакъв необлизан шопар да ми се прави на всезнайко, при положение, че не ми е нито на годините, нито на книгите.....че и да има възможност да диктува кои публикации да са на заглавна и кои -не... Та -  нещата отвратително заприличват на онова, което ставаше допреди 20 години... Свобода- Да - но, според нашите разбирания за свобода...Затова и Белефф в толкова постове громи лицемерната свобода на либералдемократите ....и толкова ненавижда псевдоинтелигентите като шопара, зомбираните от псевдосвободата....Белефф се е разправял и с дърти комунисти и с надъхани комсомолци и с привърженици на светлото и изцъклено бъдеще /според Филип Димитров/ Разправял се е и със симпатизанти на Желю Желев. Разправял се е години наред и със стотици тъпаци, облечени в някаква власт....тъпаци, с каквито е пълна и сега държавната и местна администрация.....тъпаци, които за 2000 лева рушвет и кръщелното на майка си ще фалшифицират....Разправял се е и с хиляди телета, за които нещата в живота започват с Бареков и свършват с Мюзик айдъл...разправял се е и с какви ли не още.... Та му е писнало от казионни боклуци.... ЧАО !