Бърз преглед на старите планове

И така, уважаеми съблогери и анонимни зрители, свърши се и с това лято. Редакционият екип в нашия социологически институт се бе поинтересувал относно плановете ви за лятото. Ето и какви отговори получихме:

На какво ще наблегнете това лято?

  • 46.53 % Простотии  
  • 26.53 % Секс  
  • 4.49 % Пиене  
  • 10.20 % Работа  
  • 1.63 % Културни мероприятия  
  • 10.61 % Ще наблегна върху набиването на измисляча на тия тъпи анкети 

245 гласа

Оказа се, че почти половината от анкетираните с готовност ще изкарат лятото си наблягайки на простотиите. Поради факта, че това са доста хорица, решихме следващата анкета да бъде насочена към тях.

Ако се върнем назад във времето, ще забележим, че зимните занимания на брата блогер са малко по-различни от летните. Ако тогава се наблягаше на пиенето, то хората са планирали през лятото да го ограничат до минимум, като по-малко от 5% от отговорилите са заявили, че ще наблягат на алкохол. Също така се забелязва и голям прираст в желанието за секс при повече от една четвърт от анкетираните.

Идва ред и на гордостта на нацията ни. Оказа се, че една десета от народа твърдо е решен да изкара лятото си работейки, като се подхилква тайничко на фразата “All this work and no fun make from me a dull boy”. Похвално! Разбира се съществува вероятността тези хора да си мързелуват зимата, защото примерно не обичат потни тела и топла бира...

Както всяко стадо си има черни овци, така и сред морето порочност се срещат хора, които са неотклонни относно желанието да развиват културата си. Това са четирима души, които са отговорили, че през лятото ще наблягат на културни мероприятия. Всъщност да си призная и аз тъй мислех, ама климатиците в театрите нещо не работеха, та пак до кръчмата стигнах :)))

Последната група отговорили леко смути нашия екип. Измисляча на анкетите ни побърза да застрахова тялото си и прилежащите му органи, крайници, израстъци и косми, защото се оказа, че два футболни отбора народ, наред със съдийската тройка и майката на главния съдия (за тези, които не могат да смятат – 26 души) имат желание да наблягат върху силовата саморазправа с нашия служител Айскентьор Тъпоидеев. Цяло лято той храбро устоя на нощните засади по тъмните улички, спомняйки си за най-тежките моменти в Афганистан и Ирак. Дори и смътни спомени от предишен живот във Виетнам изплуваха в съзнанието на бедното дете, фатална грешка на родната социология.

Но за късмет на организацията ни – човекът оцеля и дори е готов със следващата анкета.