Учителката по руски

Сетих се за една история, която бих искал да споделя. Влиза строго в рамките на образованието и бирата, ама понеже няма общност бира, затова ще я споделя тук.
Имам една приятелка, която до скоро беше ученичка. Та спомена ми тя, че имала готина учителка по руски. И аз клъвнах, само до мястото "...готина...".

Та срещнахме се ние с таз учителка. Видя ми се свясно момиче - малко по-възрастна от мен, изключително ерудирана и може да се каже - приятна личност. Отидохме да пием бира в една бирария близо до училището. Говорихме си много. По хиляди теми и то - все полезни разговори. Но видях, че дамата не е мой тип. Нито външно, нито вътрешно. Все пак си разменихме телефоните, но реших повече да не я търся.

Тази моя приятелка, като разбра впечатленията ми, беше доста разочарована от мен. Не знам какво беше очаквала от цялата работа, но се нуждаеше изключително много от хубава оценка по руски, тъй като и предстоеше завършване на образованието. Беше доста разочарована от решението ми, но тъй или иначе не успя да го промени.

И срокът си мина. И аз не се обадих никога на тази учителка. А моята приятелка получи шестица...