С много обич и признателност и с мъничко тъга.

Здравейте, аз съм майка на един бъдещ първокласник и искам тук пред Вашата общност да изкажа голямата си благодарност към две силни и добри жени - това са нашите вече бивши учителки от детската градина. Става въпрос за Детска градина №30 "Космонавт" в град Шумен и за госпожа Галина Кънева и госпожа Жанета Ангелова. Те бяха с нас 4 години - радваха се заедно с нас и ни помагаха през най-важните години от израстването на нашите деца. Съпреживяваха нашите трудни моменти и се стремяха по всякакъв начин да помогнат с каквото могат. Научиха ги на много неща. И най-вече - стараеха се да ги направят добри. И така неусетно ден след ден се изтъркулиха тези 4 години и дойде време за раздяла - с много сълзи, смях и обич премина последното ни тържество.

Благодаря Ви мили учителки за всичко! Ще Ви помня и винаги в моето сърце ще има едно малко кътче за Вас - първите учителки на моето момче.

Gramota 1.doc, Gramota 2.doc, IMG_1189.jpg Ще прикача грамотите за благодарност, които направих от името на цялата група и които подарихме за спомен. Взаимствах материалите от вашия сайт и мисля, че добре се получи.

Искам също така да поздравя всички учители и да им пожелая лично щастие, успехи и късмет, защото все още има родители, които Ви ценят и уважават Вашия труд.