Лени Кравиц в София

С нетърпение чаках концерта на Лени Кравиц в София. Бях си купила билет месеци по-рано и датата ми се струваше толкова далече - чак лятото. Но тя дойде :)

Не съм била на много концерти на живо, въпреки че в България почнаха да идват много стойностни музиканти. Но рядко идва някой, който да е мой истински любимец и на когото да се възхищавам толкова. Винаги се чувствам странно, когато го видя толкова близо до мен, на сцената, от плът и кръв.

За съжаление на Лени Кравиц не можах да стигна много близо до сцената, а и тези големи екрани, които слагат, бяха само 2 и пак трудно се виждаше.

Лени излезе с малко закъснение, което успях да преживея :) В началото се отнесе и пя негови любими песни, които аз обаче не бях чувала. Въпреки това пя от сърце и публиката полудя. Отвлече се и с едни дълги сола, които на мен ми дойдоха малко в повече.

За щастие втората част на концерта нещата се раздвижиха. За мен стана истински купон. Открих, че няма никакъв смисъл да се бутам да съм по-отпред. Така и така е само бутаница и пак нищо не се вижда. Отидах най-отзад, където имаше достатъчно място да се танцува и пак се виждаше от големите екрани. Оказа се страхотно!

Мисля, че на всички им хареса ужасно много! Последното парче, което Лени пя, беше "Are you gonna go my way". Тълпата полудя.

Помня, че след концерта едвам мърдах и се зарадвах много, когато моят приятел ме взе с колата. Умирах да седна някъде :)

Обстановката беше несравнима. Имаше толкова много хора и  всички бяха дошли да чуят и видят някой, когото обожавам. След концерта беше много готино да гледам как всички палят колите и се прибират, а отвътре продължава да звучи някое парче на Лени Кравиц :)