"Черно фередже" на живо

Доживях да чуя и видя на живо групата "Черно фередже". И това стана на празничната дата 2 февруари :) във "Фенс". Откога слушам за това клубче, толкова ми го хвалят, накрая се оказа, че съм ходила вече там. Е, да, мястото определено е различно и със свой стил. А точно на тази паметна дата вътре можеха да се видят какви ли не индивиди, облечени като жени. Много забавни гледки :) Самата група, която нямах търпение да чуя, беше много успешно дигизирана като две особено секси мадами :)
Като изключим насладата за очите, беше и наслада за ушите. Аз страшно много се радвах да чуя старите им песни с онези невероятно мръснишки и забавни текстове. Даже не знаех, че свирят по клубовете. А тълпата ужасно много им се кефеше :) Пяха много дълго, даже някъде към 2 и нещо след полунощ приключиха, а ние не искахме да ги пускаме :) Чух на живо любими песни като "Йовчо", "Крали Марко", "Сефте" и изобщо почти целия репертоар на групата. Те дадоха всичко от себе си, въпреки че единият по едно време беше толкова пиян, че заспа в ъгъла :) После изведнъж му дойдоха някакви сили и почна да пее с пълно гърло.
С две думи (или доста повече) - страшна група, държаха се много добре към публиката и ни забавляваха много добре :)
П.П. Специални благодарности на онези сладури, които ме заведоха онази вечер във "Фенс" :)
П.П. Това е единият от "Черно фередже". Снимката е много лоша, правена е с телефона ми, но поне да имата представа колко сексапилен беше като жена :)

Image005