Ново прасенце?

И тъй Ицо не си издържа обещанието и ще си купя ново прасенце, защото той не ми даде Дзверо. Беше ми обещал да ми го даде след НГ аз да се грижа за него, ама сега ми излезе с репликите, че много се бил привързал...Което не е толкова лошо, показва някаква тенденция да бъде отговорен.Току-виж някога прояви и желание да се грижи за евентуалното ни  бебе.
Та сега се чудя женско или мъжко прасенце.. На мен повече ми се иска мъжко, защото той като си дойде там май-юни и ако е женско, като ги съберем...Какво - ферма за морски свинчета ли ще правим?! Обаче той твърди, че ако е мъжко, щели да се бият двамата. На мен това ми се вижда странно, той Дзверо е голям страхливец милият, хич не го виждам как ще скача на бой на някое друго прасенце. Пък и като гледам - на Мария нямат вид да се бият, а са 3 в една клетка, май. Ама те пък нейните може и да са женски...
Честно казано - не знам. Ще ида в магазина и ще избера прасенце по окраската, каквото се окаже - такова. Ако излезе женско - просто няма да ги държим в една клетка. То в тая тясна квартира само 2 клетки ни липсват, ама няма нищо - тъкмо колкото сме по-нагъчкани, толкоз повече ще се обичаме - Ицо, аз и прасенцата.
Така, очаквайте скоро новината за Прасчо2 и може би снимки :)