Среща в Димитровград

Ех, времето си дойде! Аз съм почти готова:)

 

Днес получих от хотела списъка със стаите и възможността за разпределение на леглова база. Подготвила съм разпределение (групирала съм ви по местоживеене). Можете да си направите смяна, като спазвате възможностите за спане:) Запазен е целият хотел само за нашата група. Настаняване в хотел.doc

Ако някой колега (от нощуващите в хотела) има желание да пристигне още в петък, нека ме уведоми до понеделник, за да мога да ангажирам стаята и за предния ден.

 Очаквам ви с желание и нетърпение и ще си пия кафето в събота сутрин в хотел "Славяни". Димитровград е малък град и до хотела се стига лесно. Няма да имам възможност да осигуря посрещане на гарата и Автогарата, но и пред двете сгради има таксита (возят на цена 2 лв. от точка до точка) Разстоянието от Автогарата до хотела е около 500 м, което означава, че можете да дойдете пеш за около 5 мин. От гарата е около 1 км. Подготвила съм схема, която си мисля, че ще ви улесни максимално.

Карта на града.doc
 

Надявам се и последните пътуващи да пристигнат около 12.30, за да има време за настаняване, обед и регистрация... И да започваме:)

 

Ако имате въпроси, на които съм пропуснала да отговоря, питайте!