avatar

Туристически уикенд? Защо пък не! :)

Четох какво беше написала Shogun и ми хрумна, че можем да си направим един туристически уикенд. Уикенд, защото е събота и неделя и повече хора ще могат да си позволят да напуснат домовете си и бучащите компютри и да се разходят из природата. Да напалят огън, да си направят вкусни шишчета на огън, да пият чай, набран от поляната. Да пеят песни и да се повеселят :)
http://jon.hedley.net/Jon/.rsrc/OallanFordPhotos/oallan-ford-camp-fire.jpg
Такива мисли ми минават из главата и много ми се иска да вземем да се организираме и да вземем да ги осъществим :) Навремето много обичах да ходя на Витоша, където правех точно това. От опит знам, няма нищо по-вкусно от шишчета набучени на току-що откъсната клонка, с лук и чушки. Приказка!
А като се съберем компания ще бъде още по-приказно! :)
Ентусиастът вече спомена, че мястото, на което аз си мислих да идем не е много удобно, защото е комерсиално и претъпкано. Затова пък можем да измислим нещо друго, което отново да бъде с преспиване, лагерен огън и романтика под открито небе :)
В случай, че нашите приятели Ентусиаст и Басьо имат нещо наум, нека да го споделят. А ако нямат, ще уредим нещо на Витоша :)