avatar

Дни на Франсоаз Долто в България 2015


Имаме удоволствието да Ви поканим за четвърта поредна година на Дни на Франсоаз Долто в България “Майчинство и ранно детско развитие” с участието на френски психоаналитици и експерти от България – Мириам Сежер, Мари Кристин Лазник, Георги Кацаров, доц. Моника Богданова, доц. д-р Иван Чавдаров, д-р Анета Попиванова, Емилия Казълова.


На 15 май, 18 ч., СУ “Св. Климент Охридски” 65 ауд., Ректорат ще се проведе открита лекция, на която участниците ще могат да видят филм “Les enfants d’abord” за идеите на Франсоаз Долто. Ще бъде представена книгата “В зората на сетивността”. ВХОД СВОБОДЕН.

На 16. 05. 2015 г. специалистите ще изнесат своите експозета, а в работни ателиета ще се обсъждат конкретни практики и актуални въпроси в полето на майчинството и ранното детско развитие.

Събитието е насочено както към специалисти (лекари, психолози, педагози, логопеди, социални работници, педиатри, неонатолози, акушерки, рехабилитатори, специалисти в домовете за деца, лишени от родителска грижа и други специализирани институции за работа с бебета и деца), така и към студенти, родители.

Чрез партньорството между СУ “Св. Климент Охридски”, Факултет по педагогика и СБДПЛРДЦП “Св. София”.

За повече информация и регистрация:

 “Зелената къща”





Вижте също:

Дни на Франсоаз Долто в България 2014



+



Детската рисунка – свят на неограничени възможности (арт терапия за родители)

От 1-ви април екип „Семейна екология” и Българска асоциация по арт-терапия стартира СТУДИО АРТ Ателие за Релакс и Творчество. Срещите ще се провеждат всяка сряда от 14 до 16ч.

- Сдружение “Естествено”